team

Ons Team

"Meer dan 50 jaar gecombineerde ervaring en expertise"

Yvonne Lunacek

Yvonne is al meer dan 40 jaar werkzaam als fysiotherapeut en manueel therapeut. Na haar pensionering als manager paramedische dienst in Tergooi is zij bij ons in de praktijk aan het werk met de 'energy control methode', ontwikkeld door Stans van der Poel. Met deze trainingsmethode kan zij d.m.v. het meten van uw hartfrequentie en ademfrequentie, precies zien of u op het juiste niveau aan het trainen bent.

Daarnaast bent u bij haar ook aan het goede adres voor fysiotherapie & manuele therapie.

bigregisternr: 19034888904

Carla Redegeld

Carla Redegeld is sinds 1990 werkzaam als algemeen fysiotherapeut. Sinds 2020 is zij ook werkzaam als leefstijlcoach GLI.

Carla heeft zich gespecialiseerd in neurologische aandoeningen en andere chronische aandoeningen (zoals reuma, etalagebenen (claudicatio), MS, dementie, functioneel neurologische symptomen ('conversie'), onbegrepen neurologische klachten, de nabehandeling van herseninfarct), maar ook voor de revalidatie na een nieuwe schouder, heup of knie bent u bij haar aan het juiste adres. Zij heeft veel ervaring in het werken met ouderen.

Als u niet in staat bent zelf naar de praktijk te komen, kan de behandeling ook bij u thuis gegeven worden.

Carla is lid van CNAnet, FNSnetChronisch Zorgnet (claudicationet)

bigregisternr: 49034782804

Tamara Lunacek

Tamara is een ervaren sportmasseur. U kunt bij haar terecht voor een ontspannende massage, maar ook wanneer u een beetje te fanatiek getraind hebt, kunt u bij haar terecht om de spieren weer 'los' te maken! 


Tamara is aangesloten bij het Nederlands genootschap van sportmasseurs

in memoriam: Peter Lunacek

Voor Manuele therapie kon u meer dan 50 jaar terecht bij Peter Lunacek, één van de grootste namen op dit vakgebied. Peter was jarenlang docent aan de Hogeschool van Amsterdam en de Stichting Opleiding Manuele Therapie (SOMT). Hij combineerde deze werkzaamheden altijd met het werk in  zijn praktijk.

Regelmatig werd hij geconsulteerd door collega's voor een second opinion wanneer zij een cliënt hadden met complexe pathologie van de wervelkolom.

Ook bij stressgerelateerde klachten kon u prima bij hem terecht.

Op 8 juli 2020 is Peter plotseling overleden. Tot op het laatst toe was hij elke ochtend om 8 uur aanwezig in de praktijk. Wij missen hem heel erg.